جدیدترین اخبار :
  • اعلام 20 طرح سرمایه گذاری بی‌نام هر منطقه در مناطق آزاد تا دو هفته آینده
  • تکمیل همکاری وزارت صمت شرط اجرای کامل مصوبه تبدیل پلاک خودروهای مناطق آزاد به پلاک ملی
  • با مجوز منطقه آزاد چابهار ۱۵۰۰ کامیون در راه چابهار - افغانستان/ کاهش هزینه حمل‌ونقل با ناوگان جدید
  • معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه: چابهار می‌تواند «جبل‌علی» ایران باشد
  • تفویض اختیار راهبردی به چابهار؛ مرز ریمدان تحت کد گمرکی منطقه آزاد اداره می‌شود

آغاز ماه مهر با شعار «مهر و مقاومت» در مناطق آزاد کشور

اقتصادی | تاریخ خبر : 4/06/31 | تعداد بازید :145
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، همزمانی آغاز سال تحصیلی 1404-1405 با هفته گرامیداشت دفاع مقدس را فرصت ارزشمندی برای پیوند میان «فرهنگ ایثار و مقاومت» با «فرهنگ تعلیم و تربیت» عنوان کرد و گفت: برنامه‌های آغازین سال تحصیلی جدید در مناطق آزاد با شعار محوری «مهر و مقاومت» به اجرا درآمد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار به نقل از دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به نقل از پایگاه خبری شماواقتصاد، مهدی مزینانی افزود: در چارچوب این برنامه‌ها، مجموعه‌ای از اقدامات حمایتی و زیرساختی در مناطق آزاد به انجام رسید که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به توزیع 130,000 بسته نوشت‌افزار میان دانش‌آموزان با اولویت اقشار کم برخوردار اشاره کرد.

مزینانی گفت: این اقدام در تعامل و هماهنگی با ادارات آموزش و پرورش، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی در مناطق آزاد و نواحی همجوار انجام شد تا حمایت‌ها به شکل هدفمند و براساس شناسایی دقیق دانش‌آموزان نیازمند صورت گیرد.

وی افزود: همچنین در مناطق آزاد کیش، قشم، چابهار، ماکو، اروند، انزلی و ارس، طرح‌های بهسازی و آماده‌سازی مدارس، رنگ‌آمیزی کلاس‌ها، تجهیز کتابخانه‌ها و فضاهای آموزشی به اجرا درآمد. علاوه بر آن، با هدف کاهش شکاف جغرافیایی در دسترسی به فرصت‌های تحصیلی، امکانات ایاب و ذهاب دانش‌آموزان روستاهای دورافتاده و محروم نیز فراهم شد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تاکید کرد: شعار «مهر و مقاومت» در آغاز سال تحصیلی جدید یادآور آن است که پرورش نسل آینده باید در پرتو روحیه ایثار، خودباوری و امید اجتماعی شکل گیرد. مناطق آزاد کشور امروز نه‌تنها بستر توسعه اقتصادی، بلکه محور عدالت آموزشی و فرهنگی نیز هستند و در این مسیر، حمایت از دانش‌آموزان کم‌برخوردار در صدر برنامه‌ها قرار دارد.

مزینانی در پایان افزود: برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و گردشگری این معاونت در مهرماه و هفته دفاع مقدس، با هدف پاسداشت یاد و خاطره شهدا و رزمندگان و همچنین ایجاد نشاط و امید در میان دانش‌آموزان و خانواده‌ها اجرا خواهد شد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل